Luisterkindwerker

Voor wie kun je een luisterkind-afstemming aanvragen en wat is een luisterkind-afstemming?

Voor kinderen of volwassenen, iemand met een verstandelijke beperking of Alzheimer, iemand in coma, kinderen met een labeltje (ADHD, ODD, ADD, DCD, PDD-NOS enz.)
Of bij problemen zoals angst, bedplassen, verlegenheid, twijfels, boosheid, niet willen eten, slecht slapen, agressie, jaloezie: met een Luisterkind-afstemming krijgt iedereen meer helderheid en meer inzicht in wat er zich op dieper niveau in hem of haar afspeelt.
Via de luisterkind methode lees ik een recente foto en maak dan energetisch contact met de ziel, dus op zielsniveau. Alle vragen kunnen in de afstemming meegenomen worden.
Je hoeft dus niet naar de praktijk te komen. Ik ga energetisch in gesprek, noteer het gesprek in een afstemming. In de afstemming kun je dan lezen waar je zoon of dochter tegenaan loopt en jij als ouder hier de vinger niet op kan leggen. Als je dochter of zoon klachten heeft of zich anders gedraagt of gewoon wilt weten hoe gaat het met mijn kind?
Je kunt ook een afstemming aanvragen voor iemand maken die gehoord wilt worden, die dementerend is of voor iemand die op sterven ligt.
Een afstemming kun je aanvragen voor iedereen van 0 tot 110 jaar. Iedereen die gehoord wilt worden, kinderen, volwassen, mensen met een verstandelijke beperking of mensen die zich verbaal niet kunnen Methode is er voor iedereen, waar ook ter wereld.

Diensten

Bewustwordingscoach

Zielskracht Coach

Luisterkindwerker

Bachbloesemtherapeut

Energetisch therapeut

Innerlijke kind helen