Innerlijke kind helen

Daar wij in ons dagelijkse leven blootgesteld worden aan verplichtingen en daardoor stress ontstaat, lopen we ons vaak voorbij en zijn wij het contact met ons innerlijk kind kwijt geraakt en dit willen graag herstellen. Dit gebeurt vaak dat je zelf een gezin hebt of de leeftijd van 40 nadert. Je bent dan op zoek naar jezelf maar weet eigenlijk niet wie je bent. Je bent nu ook bewuster van het hier en nu, en wilt graag hetgeen wat je als kind hebt meegemaakt helen. Zodat dit je niet meer belemmerd je in je dagelijkse leven.

Als kind kun je dus geconfronteerd wordt met overweldigende emotie. Je bent dan geneigd om dit weg te stoppen. Als er dan ook nog opvoeders zijn die geen oog hebben voor het wezenlijke in jou, zal je als kind het verdedigingsmechanisme inschakelen om toch te kunnen overleven in deze wereld. Het geconditioneerd denken wat dan ontstaat en zoals we dit verdedigingsmechanisme ook wel noemen blijft in functie terwijl we opgroeien naar volwassenheid.

Ik ga tijdens het helen van het innerlijk kind helemaal terug naar de basis. Het traject van zo’n behandeling hoeft niet eens langdurig te zijn. Het helingsproces kan ontzettend snel gaan als je maar wéét waar de blokkades vandaan komen en als er eindelijk eens wezenlijke aandacht wordt besteed aan datgene wat toen te overweldigend was.

Onder begeleiding ga ik samen met je naar het innerlijk kind. Als je innerlijk kind laat weten: dit waren mijn levenslessen die ik nog moest leren, ik heb die lessen nu begrepen en nu wil ik die emoties ervan loslaten. Het innerlijk kind hoort dit en kan loslaten. Doe dit met gedachtekrachten ons innerlijk kind zal dit zeker horen. Zo komen we steeds beter in balans. Neem er de tijd voor. We willen er zeker van zijn dat ons innerlijk kind dit ook hoort. Dan kunnen we eindelijk afrekenen met alle onbegrepen gevoelens.

Diensten

Bewustwordingscoach

Zielskracht Coach

Luisterkindwerker

Bachbloesemtherapeut

Energetisch therapeut

Innerlijke kind helen