Energetisch therapeut

Voel jij bepaalde sferen goed aan, bijvoorbeeld als je ergens binnen stapt,
of voel jij je tijdens een gesprek met iemand jouw energie veranderen.
Dit zijn tekenen dat jij hooggevoelig bent. Ook zal je ervaren dat vaak jouw hoofd vol zit, waardoor je minder energie hebt zodat jij vaak moe bent. Alles is energie, dus ook alles in en rondom jouw lichaam.

Daarom is het belangrijk om naar de signalen van jouw lichaam te luisteren en hierna te handelen.
Als jij last hebt van terugkerende lichamelijke klachten, zoals hoofd, nek en rugpijn, maag- en darmklachten, vermoeidheid of slapeloosheid, vraagt het lichaam aan jou om hier mee aan de slag te gaan.

Met mijn handen voel ik waar de blokkades zitten, ik luister als het ware met mijn handen om vervolgens universele energie naar die plekken te leiden dmv. Kundalini Reiki, zodat het zelfhelend vermogen van jouw lichaam weer op gang wordt gebracht.
Doordat dan jouw levensenergie weer gaat stromen kom jij weer in balans.

Want wanneer jij niet lekker in jouw vel zit, krijg je lichamelijke klachten, je zit dan vaker in jouw hoofd en daardoor ben je emotioneel uit balans. Maar door een energetische behandeling worden deze blokkades opgeheven en zorgen ervoor dat de levensenergie weer voluit kan stromen.

Doordat jouw energie gaat stromen ontstaat er persoonlijke groei.
Jouw energie gaat weer stromen waardoor je ook meer energie ervaart.
Je gaat merken dat er rust ontstaat in je hoofd en dat jouw lichamelijke klachten verdwijnen of af nemen, de kracht en balans nemen toe.
Je komt meer in verbinding met je gevoel, je pakt de signalen van jouw lichaam sneller op en je leert weer luisteren naar jezelf, naar je hart. Zo ga je persoonlijk groeien en ontwikkelen naar de persoon die je wilt zijn.

Ben jij benieuwd of een energetische behandeling iets voor jou zou kunnen zijn, kun je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.
Hierin bespreken wij jouw klachten en waar jij tegenaan loopt in het dagelijkse leven.

Ik ben geen arts, therapeut of psycholoog. Stel ook geen diagnose of geef geen adviezen over medicatie. Ik werk vanuit liefde en zuiverheid.

Diensten

Bewustwordingscoach

Zielskracht Coach

Luisterkindwerker

Bachbloesemtherapeut

Energetisch therapeut

Innerlijke kind helen